Mjaft! - Anketimi per Nivelin e Korrupsionit ne Universitetet Publike

Mjaft! - Anketimi per Nivelin e Korrupsionit ne Universitetet Publike

Korrupsioni në arsimin e lartë në Shqipëri ka përfshirë në masë Universitetet publike. Ky ka qenë rezultati i studimit të publikuar nga Lëvizja “Mjaft”, ku më shumë se 86% e studentët të pyetur kanë pranuar se paguajnë për të marrë provimet.
Lexo më shumë

Forumi Kombëtar Kundër Korrupsionit

Forumi Kombëtar Kundër Korrupsionit

Sistemi i ri arsimor mbështete në tri shtylla të shëndetshme. Gjithëpërfshirja është tashmë një standard i vendosur në çdo nismë politike apo vendimmarrje të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit. Nuk ka asnjë ndërhyrje pa përfshirjen e gjithë grupeve të interesit.
Lexo më shumë

Korrupsioni grryen themelet e rendesishme te shoqerise, Arsimin!

Konkursi Nderkombetar Kunder Korrupsionit i Spoteve Ndergjegjesuese Mediatike. Indonezia merr vendin e pare ne nje spot mediatik po aq aktual sa dhe per vendin tone.

Thyeje Zinxhirin, ti je ndryshe - Mos prano te korruptohesh!

Konkursi Nderkombetar Kunder Korrupsionit i Spoteve Ndergjegjesuese Mediatike. Ne vendin e dyte nje vidio mbreslenese dhe reflektuese nga Kroacia.