Artikuj

Pedagogu i Inxhinierisë në gjyq për korrupsion

Pedagogu i Inxhinierisë në gjyq për korrupsion

Pedagogu 62-vjeçar, që është lënë në masën e sigurimit me mbikëqyrje elektronike gjatë hetimeve paraprake, kur dyshohet se i ka marrë rryshfet një studenti.
Lexo më shumë

Fenomeni “ryshfet” ekziston edhe këtu

Fenomeni “ryshfet” ekziston edhe këtu

Një peshë të fuqishme në brezin e ri të të arsimuarve shqiptarë jep edhe Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”.
Lexo më shumë

Universiteti i Elbasanit

Universiteti i Elbasanit

Në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan është folur vazhdimisht për korrupsionin, se fundmi pasi është bërë edhe një arrestim i një pedagogu në flagrancë.
Lexo më shumë

Pedagogët: “Blini librat tanë, ndryshe penalizoheni.”

Pedagogët: “Blini librat tanë, ndryshe penalizoheni.”

Pedagogët iu kërkojnë studentët të blejnë librat që mbajnë autorësinë e tyre. Këta libra kërkohen që në orën e parë të leksionit.
Lexo më shumë

Dashuria për dijen

Dashuria për dijen

Dashuria për dijen është gjë e madhe. Është nxitje për t’u bërë anëtar i bibliotekës së shkollës, për t’i studjuar lëndët me entuziazmin se po mëson gjëra të reja e jo me mendjen tek nota, për t’u rregjistruar në universitet dhe për të vazhduar kërkimin e dijeve të reja gjatë gjithë jetës.
Lexo më shumë

Ju po shikoni faqen 2 në 4


1234