Evente

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Shkodres

Synimi i ketyre debateve eshte diskutimi lidhur me korrupsionin ne arsimin publik dhe si ndikon ky fenomen ne shoqerine akademike si dhe sociale te vendit tone dhe ne jetet e vete studenteve
Lexo më shumë

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Durresit

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Durresit

Studenti mëson dhe reagon njëkohësisht, jo vetëm gjatë studimeve. Këto të fundit nuk kanë të sosur...
Lexo më shumë

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Vlores

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Vlores

Fjala e studentit meriton të dëgjohet dhe të raportohet. Po ai duhet të vlerësojë rezultatet e punës së eprorëve. Është rradha jote Student!
Lexo më shumë

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Korces

Synimi i ketyre debateve eshte diskutimi lidhur me korrupsionin ne arsimin publik dhe si ndikon ky fenomen ne shoqerine akademike si dhe sociale te vendit tone dhe ne jetet e vete studenteve
Lexo më shumë

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin e Tiranes

Debate Publike mbi korrupsionin ne Universitetin Publik te Tiranes me pjesmarrjen e gazetareve ose aktoreve te njohur te shoqerise civile.
Lexo më shumë